neexistencia

neexistencia | neexistencia

neexistencia
Desatoro nezávislého diskutéra
 
jamno
jamno | 25.2.2016 14:11

Mam iba jednu namietku k bodu 9.) Hezbollah podla mna jednoznacne existuje kedze podporuje Assadov rezim (ten spravny samozrejme).
Takze a teraz americky ritolezi vsetci do mna a tesim sa na vas :DDDDDDD


Kubo
Kubo | 25.2.2016 16:11

Čo na to povedať, iba- mentálny svet kaviarenského liberála. Kto nie je za nás je za Putina.


budembrúk
budembrúk | 25.2.2016 16:49

Kubo@ ich spolocensky prehlad ma len jeden limit....zaciatok


neexistencia
neexistencia | 25.2.2016 16:58

Kto nie je za nás je za Putina - takéto uvažovanie ma štve. Nemám rád kádrovanie pravica/ľavica konzerva/liberál nácko/slniečko ... lebo takéto kádrovanie je zlé. Človek môže byť v jednej veci pravičiar, v inej ľavićiar a podobne. A kedže sa mi už viac krát stalo, že na základe môjho príspevku som bol ruskými trolmi označený za plateného Sorosom alebo ako agent CIA, dovolil som si vytvoriť tento milý :-) príspevok.


budembrúk
budembrúk | 25.2.2016 17:20

neexistencia@ neviem za koho nas tu mas,ale ty si toto maximalne prihodil.S urcitostou vsak isto nie vytvoril,aj ked slaboduchostou to vynika. A co sa tyka tejto tvojej spovede...bez radsej na pivo a v krcme hraj stajgra.Tuna si to dojebal hned na zaciatku...nezeriem ti to.


nonamex
nonamex | 25.2.2016 17:39

11. Casopis Zem a Vek je pravdovravne a od ruskych kufrikov plnych dolarov nezavisle medium


neexistencia
neexistencia | 25.2.2016 17:49

Dojebal? No neviem, spravil som už aj horšie veci.


neexistencia
neexistencia | 25.2.2016 17:57

Na pivo pôjdem, a rád
ale najskôr mi odpovedz, kamarát
Ak som to nevytvoril ja tak kto?


budembrúk
budembrúk | 25.2.2016 18:10

tieto stupidnosti som uz videl snad rok dozadu a nepresviedcaj ma,aby som hladal zdroj. Mam lepsie veci na robote,ako hladat po nete zdroj,obvzlast ked sa jedna o taku picovinu,ze jej aj nonamex rozumie. Si klamar...


nonamex
nonamex | 25.2.2016 18:12

ale ale budembrukokot... tak pod, najdi zdroj ty mudrlant najvacsssii


neexistencia
neexistencia | 25.2.2016 18:12

my chceme zdroj, my chceme zdroj, my chceme zdroj !!!


jamno
jamno | 25.2.2016 18:23

A naco vam je zdroj? Aj tak to splachnete fadnym humorom a ziadnymi argumentami. Na gulasi som bol aktivny v case vypuknutia uteceneckej krizy. Potom som sa na to, s prepacenim, vysral. Mohol som vam tlkom kol dokola opletat ocividne fakty, zdroje a pravdy, nic z toho.

Len jeden jediny fakt uvediem: v lete 2015 som tu pisal, ze vecsina tychto utecencov su ekonomicki migranti. Okamzite som bol zdrbany za sirenie nenavisti, xenofobie a tak dalej. A dnes? Cuduj sa svete, termin "ekonomicki migranti" pouzivaju uz aj zapadni aj nasi politici, donedavna obhajujuci exodus ludi do europy namiesto riesenia priciny.

Pochopil som len jedno: vam telatam treba podavat informacie cez satiru, ktora uspokoji emocie a zatemni rozum.


jamno
jamno | 25.2.2016 18:30

@budembrúk: nehladaj zdroj. V lete, ked vypukla imigracna kriza, som tu uvadzal fakty, zdroje....nic nebolo platne. Tymto ludom treba podat informaciu formou satiry a ironie pretoze faktograficky uvazovat nevedia.
A teraz ak dovolite, idem si pre vyplatu na rusku ambasadu.


jamno
jamno | 25.2.2016 18:33

Tak ide mi tu prispievat cez web alebo nie????


neexistencia
neexistencia | 25.2.2016 18:51

Na šírenie "faktov" ste si vybrali naozaj zlé miesto. Toto je guláš, nie Pod lapou.

PS. Ako súvisia utečenci s Putinom?

PSS. Stále chceme zdroj.


neexistencia
neexistencia | 25.2.2016 18:58

Inak, to, že väčšina utečencov sú ekonomický migranti je pravda, ale ako to súvisí s témou ?


jamno
jamno | 25.2.2016 18:59

Dobry den. A predovsetkym dakujem za Vykanie, to sa v dnesnej dobe diskusii len tak nevidi.
Najprv prosim otazku: co povazujete za "zdroj"? Nejaky internetovy odkaz? Odkaz na clanok?
Vopred dakujem za odpoved


neexistencia
neexistencia | 25.2.2016 19:05

napríklad


jamno
jamno | 25.2.2016 19:18

"napríklad" cize som opravneny poskytnute zdroje doplnit aj vlastnou uvahou?
Moje obavy su opodstatnene, chcem sa vyhnut zbytocnemu tliachaniu slov, ako tomu bolo v minulosti.


register
register | 26.2.2016 07:07

"budembrúk | 25.2.2016 18:10
...obvzlast ked sa jedna o taku picovinu,ze jej aj nonamex rozumie..."

keby som tu kavu nedopil pred 5 minutami, bola by kompletne na monitore :)

inak suhlas s jamno | 25.2.2016 18:23

inak nechapem co tu riesite zdroj nejakej koniny. ved su to same koniny. na ruskeho trola by to celkom sedelo, az na par nepresnosti. ALE: rovnaku koninu sa da vytvorit na americkeho trola, ktorych je tu viac ako dost.

je ubohe trapne a detinske tvrdit ze zapad je svaty a rusko je sam satan.
je ubohe trapne a detinske tvrdit ze rusko je svate a zapad je sam satan.


mch
mch | 26.2.2016 11:12

vsetci maju maslo na hlave, no niektore tvrdenia proruskych troloch su take blbosti, ze az zostava rozum stat a samozrejme vela z nich bolo vyvratenych, ci uz "neoznaceni" vojaci na Kryme, alebo ucast ruskych jednotiek na ukrajine atd atd...


jamno
jamno | 26.2.2016 11:53

Netreba extremizovat. Aj ked fandim rusom, nepochybujem, ze rusi dodavaju na vychodnu ukrajinu ludsky aj vojensky material. Bolo by naozaj naivne si mysliet, ze tak nerobia a ze tie T-70/90tky, ktore pouzivaju separatisti, su vylucne z vykradnutych ukrajinskych vojenskych skladov, pripadne od prebehlickych jednotiek.

Tu si treba skorej uvedomit sucasnu geopoliticku situaciu. Nech mi nikto netvrdi, ze sa USA&spol nesnazia ovladnut zdroje po byvalom vychodnom bloku. Pracovali na tom systematicky od ukoncenia druhej svetovej. Legendarny disident Havel (cest jeho pamiatke aj ked ho velmi nemusim), bol od sameho zaciatku agentom zapadu. Jednoducho ho komancovia pritlacili a jemu nezostavalo nic ine, ako sa ku niekomu prichylit a logicky bol vhodnym kandidatom na agenta-spolupracovnika. Akurat, ze STB o nom vedela a bol pod prisnym dohladom. Cize nemal sa ako dostat k uzitocnym informaciam. Tak z neho urobili obetneho baranka a sup: po 89tom bol dosadeny do vysokej politiky.
Medzitym uz sa aktivne pracovalo na privatizacii, ktorej ciastocne zabranil Meciar, aj ked vznikli hladove doliny. Tie vznikali ako huby po dazdi v kazdom state po zaniku RVHP.

Ale naspet ku teme: Rusi nemaju tolko financnych prostriedkov ako zapad. Zapad si zaplati mimovladky, amnesty international, rozne akoze humanne kampane a ludske spolky. Dalej vecsina nasich masmedii je v rukach zapadu. Nase skolstvo sa prisposobuje zapadnym normam. chcem tym povedat to, ze ked zapad pouziva na uskutocnenie svojich mocenskych cielov taketo podprahove manipulacie s masami, rusi taketo moznosti nemaju.

Tak sa laskavo usafili nehnevajte, ze mam vlastny nazor, nepodliehajuci mainstreamu. Ja nepotrebujem, aby mi niekto nalieval propagandu do hlavy.

S uctou

Nezavisly rusky troll


register
register | 26.2.2016 13:56

jamno: "zapad pouziva na uskutocnenie svojich mocenskych cielov taketo podprahove manipulacie s masami, rusi taketo moznosti nemaju."

tu by som si dovolil len doplnit, ze su aj silne proruske manipulacne media, ale ich efekt je v eu takmer nulovy, kedze europske ovce zeru vylucne silne protirusky zapadny mainstream. Tieto ovce su potom natolko zmanipulovane, ze aj pokus o nezavisly objektivny pohlad na veci im pride ako extremny rusky trolizmus. Slobodne vyjadrenie nazoru nezhodneho s ich nazormi tiez povazuju za nejaky izmus. pritom si neuvedomuju ze kategoricke odmietanie inych nazorov a pohladov je charakteristickym znakom totalitnych rezimov.

pekny vikend

dalsi nezavisly rusky trol


jamno
jamno | 26.2.2016 15:42

register: svata pravda.

Krasny vikend vsetkym.

HOWGH


neexistencia
neexistencia | 26.2.2016 18:33

Efekt proruských manipulačných médií je práveže dosť silný. Napríklad sa stále spomínajú Ukrajnský fašisti, pritom v parlamentných voľbách získal pravý sektor 2,4 % hlasov, v prezidentských ich kandidát získal ak sa nemýlim 0,7 %. Pritom v Rusku je v parlamente otvorene fašistická "Liberálno-demokratická strana Ruska", ktorá vo voľbách získava viac ako 10 percent hlasov. Jej predseda Vladimir Žirinovskij chce okrem iného rozšíriť Ruské impérium až k Indickému oceánu a navrhuje, aby si Nemecko zobralo kus Poľska.

Prečo má ukrajinský Pravý sektor oveľa väčšiu pozornosť ako Liberálno-demokratická strana Ruska, keď táto Ruská strana je oveľa významnejšia ako jej Ukrajinský náprotivok ? Pritom toto nieje jediná ruská fašistická skupina.

Dimitrij Rogozin, funkcionár v Putinovej vláde stál kedysi na čele fašistickej koalície „Rodina“. Nedávno, keď mu Rumunsko nepovolilo letieť ponad ich územie, odkázal im, že nabudúce priletí na palube Tu-160.

Alexander Dugin, vplyvný mysliteľ a akademický funkcionár chce aby Rusko vytvorilo impérium zahrňujúce okrem iného aj našu malú krajinu.

V Rusku sú značné nacionalistické a fašistické sily, ktoré by chceli obnoviť Ruské impérium, časť z nich pôsobí aj v súčasnej vláde. Znovu sa vzmáha kult Stalina. Násilie voči ľuďom „kaukazského vzhľadu“ je bežné. Pôsobí mnoho fašistických organizácií. Opozícia je potláčaná, protesty proti vojne zakazované. Takisto bolo rozohnané spomienkové zhromaždenie na pripomenutie okupácie Československa. V Ruskej televízii vysielali dokument o nevyhnutnosti okupácie v 68. Mimochodom Rusko nám nikdy nevydalo tzv. „pozývací list“. Náklady na armádu sú v pomere ku hospodárstvu ďaleko najvyššie v Európe.

Skrátka, dosť vecí, ktoré vzbudzujú obavu, najmä preto, že mnohí Rusi sa nezmierili s pádom Sovietskeho impéria. Vždy keď niekto na podobné veci upozorní, tak je obvinený z šírenia propagandy, že je hlupák alebo platený mimovládkou a podobne. Toť vsjo.


neexistencia
neexistencia | 26.2.2016 18:35

Alebo sa použije argument "ale USA ..."


mod
mod | 26.2.2016 19:25

Odporucam clanok o autorovi Zem a Vek teda biblie diskuterov ktory ziju podla tychto pravidiel: https://dennikn...tibora-rostasa/
Zaroven odporucam tuto audio nahravku ktoru si nahral sam Rostas ked isiel zobrat peniaze na rusku ambasadu kde vedie rozhovor s velvyslancom Kuznecovom. Take pchanie do riti a zapredanectvo a dokaz ze Ruskej propagandy na Slovensku to sa len tak nevidi: https://www.youtube.com/watch?v=0t2yAax3_2s


mch
mch | 27.2.2016 11:30

jamno: ze EU ma viac penazi, tak ze viac ovlada media??? ha ha ha, tak to potom severna korea neovlada ziadne media, ked su tak chudobni a vsetci ich ludia maju len a len ciste objektivne spravodajstvo, nie? :D
Vobec nezalezi kolko mas penazi ale zalezi, ci si sa snazis byt demokraticka krajina alebo totalita jedneho "geroja"!


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader